Şanlıurfa Pırlanta Mağazaları

Şanlıurfa pırlanta mağazaları, sahip oldukları çok sayıda koleksiyonla pırlanta ihtiyaçlarına karşılık verir. Kendinizi ödüllendirmek için bir pırlanta almak istediğinizde, sevdiğiniz insanlara hediye olarak vermek üzere veya düğünlerde takı olarak kullanmak için tüm pırlanta ihtiyaçlarınızı Şanlıurfa pırlanta mağazaları aracılığıyla karşılayabilirsiniz. Yüzüklerden küpelere, bilekliklerden kolyelere, işlemeli kol saatlerinden erkek aksesuarlarına kadar çok sayıda pırlanta seçeneği arasından seçim yapmanız hiç zor olmaz. Çünkü Şanlıurfa pırlanta mağazaları hem tasarım özellikleri hem bütçe bakımından çok çeşitli seçenekler sunar.

Şanlıurfa'da Model Pırlanta Mağazaları

      Türkiye’nin önde gelen pırlanta üreticilerinden olan Model Pırlanta, tüm Türkiye’de bulunan şubeleriyle pırlanta ihtiyaçlarına karşılık verir. Siz de tüm pırlanta alışverişlerinizi Model Pırlanta’nın şubesi olan Şanlıurfa pırlanta mağazaları aracılığıyla yapabilirsiniz.

      Şanlıurfa Pırlanta Mağazalarının Ürün Çeşitliliği

      Şanlıurfa pırlanta mağazaları hem tek başına satın alabileceğiniz pırlanta takılar hem pırlanta setler satışa sunar. Pırlanta takı modelleri yalnızca kadınlara yönelik olarak tasarlanmaz, erkeklere özel tasarımlar bulmak da mümkündür. Şanlıurfa pırlanta mağazaları aracılığıyla satın alabileceğiniz pırlanta takı seçeneklerinden bazıları şunlardır:

      Pırlanta Yüzük Modelleri

      Pırlanta yüzükler arasında en popüler olanı, evlilik tekliflerinin de vazgeçilmez bir parçası olan tektaş yüzük modelleridir. Bu yüzükler özel bir an olan evlilik teklifi anını unutulmaz bir hatıraya dönüştürebilir. Tektaş pırlanta yüzükler evlilik tekliflerinin yanı sıra isteme, nişan, doğum günü ya da yıl dönümü gibi özel günlerde de tercih edilebilir. Eğer tektaş yüzük modellerinin dışında bir alternatif arıyorsanız beş taş, tamtur ya da yarım tur pırlanta yüzük modellerini de inceleyebilirsiniz. Daha gösterişli bir tasarım isterseniz baget pırlanta yüzük modellerine de bakabilirsiniz. Özellikle evlendikten sonra alyans takmak istemiyorsanız tamtur pırlanta yüzük modellerini alyans olarak kullanabilirsiniz. Tüm bu yüzük modellerine Şanlıurfa pırlanta mağazaları aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

      Pırlanta Küpe Modelleri

      Pırlanta küpeler her zaman şık ve zarif bir seçim olmuştur. Hem özel günler hem günlük kullanım için uygundur. Hemen hemen tüm kombinler için güzel bir tamamlayıcı olabilir. Farklı kesim tekniklerine sahip olan pırlanta küpe modelleri bulunabilir. Örneğin oval ya da yuvarlak kesim pırlanta küpe bulabileceğiniz gibi baget kesim pırlanta küpe modelleriyle de karşılaşabilirsiniz. Özellikle başka pırlanta takılar kullanıyorsanız aksesuar dolabınızda bir çift pırlanta küpeye de yer vermek isteyebilirsiniz.

      Pırlanta Kolye Modelleri

      Pırlanta kolye modelleri arasında en popüler olanlar suyolu kolye modelleridir. Bu kolye tasarımlarında genellikle küçük taşlar arka arkaya sıralanarak zarif bir görüntü oluşturulur. Eğer daha sade tasarımlar isterseniz tektaş veya baget pırlanta kolye modellerini de değerlendirebilirsiniz. Pırlanta takıları farklı renklerdeki kombinlerle değerlendirmek isteyenler için renkli ve değerli taşlar tercih edilebilirdir. Örneğin zümrüt, yakut ya da safir bunlardan bazılarıdır. Tasarım pırlanta kolyelerse genellikle farklı şekillere sahiptir. Bu tasarımlarda yaprak, yusufçuk, kelebek gibi figürler bulunabilir. Dilerseniz kendi isminizin veya sevdiğiniz insanların isimlerini de bu pırlanta takılarda taşıyabilirsiniz.

      Pırlanta Bileklik Modelleri

      Pırlanta bileklik modelleri hem gösterişli hem sade tasarımlara sahip olabilir. Her iki durumda da son derece zarif bir görünüm yaratır. Suyolu, kelepçe, renkli taşlı ve özel tasarım olmak üzere çeşitli bileklik modelleri bulunur. Özellikle kelepçe pırlanta bileklikler takması ve çıkarması kolay olduğu için tercih sebebidir. Tüm bu bileklik modellerine Şanlıurfa pırlanta mağazaları üzerinden ulaşılabilir.

      Erkekler Pırlanta Takı Modelleri

      Pırlanta takılarda erkek koleksiyonu genellikle yüzük, bileklik, zincir ve kol düğmelerinden oluşur. Erkek yüzük modellerinde pırlantalar genellikle renkli değerli taşlarla birlikte kullanılır. Bu yüzüklerde siyah olması nedeniyle oniks kullanılır ve kadın yüzük modellerine oranla daha kalın bir görünüme sahiptir. Aynı durum bileklikler için de geçerlidir. Ayrıca bileklik modellerinde zar gibi figürlerde yer alabilir. Hem klipsli hem kelepçeli modeller bulunur.

      Yine değerli taşlar kullanılarak tasarlanan erkek zincir modelleri de pek çok figür içerebilir. Örneğin çapa, kurşun ve kuru kafa en çok tercih edilen figürler arasında yer alır. Kol düğmeleriyse küçük pırlanta taşların değeri taşlarla bir araya getirilmesiyle tasarlanır. Erkek pırlanta takı koleksiyonlarına Şanlıurfa pırlanta mağazaları aracılığıyla ulaşmak mümkün.

      Pırlanta Takı Setleri

      Pırlanta takı setleri genellikle yüzük, küpe ve kolyeden oluşur. Setler içindeki pırlanta takılar genellikle birbirine benzer ve uyum içinde tasarlanır. Bu setler özellikle düğünlerde ya da nişan gibi törenlerde tercih edilebilir. Bu 3’lü setler içerisinde pırlanta renkli mini setler, pırlanta 3’lü mini set ve düğün setleri olmak üzere farklı kategoriler bulunur. Bu ürünleri yalnızca düğünler için değil, sevdiklerinize hediye etmek için de değerlendirebilirsiniz. Düğün setlerine Şanlıurfa pırlanta mağazaları aracılığıyla ulaşılabilir.

      Şanlıurfa’da Pırlanta Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

      Pırlantalar hem maddi hem manevi olarak değerlidir. Bu yüzden aldığınız pırlantanın verdiğiniz paraya değmesi ve aynı zamanda karşınızdaki insana yakışır bir değerde olması gerekir. Her ne kadar önemli olan düşünmek olsa da dikkat edilmesi gereken başka unsurlar da bulunur. Pırlanta alışverişi yaparken dikkat edilmesi gerekenlerden bazıları şunlardır:

      • Pırlantalarda renk, berraklık, karat ağırlığı, kesim olmak üzere 4 önemli kriter bulunur. Bu kriterler 4C kriterleri olarak adlandırılır. Karat ağırlığının yükselmesi, rengin beyaza yakın olması, berrak ve lekesiz görünüm sunması ve kesim kalitesinin iyi olması pırlantaların değerini artıran unsurlardır.
      • Pırlantaların sertifikaları, bu takıların garanti belgesi gibidir. 4C kriterlerine ait tüm bilgiler bu sertifika üzerinde yer alır. Bu nedenle her zaman sertifikaları pırlanta takı modellerini tercih etmeniz gerekir.
      • Eğer pırlanta takıları sevdikleriniz için alacaksanız onun beğenilerini veya tarzını da göz önünde bulundurmanız gerekebilir.
      • Tanınmış, güvenilir, köklü markaların ürünlerini satan Şanlıurfa pırlanta mağazaları tercih edilmelidir.
      • Pırlantalarla birlikte kullanılan diğer değerli madenler ya d değerli taşlar göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin pırlanta yüzüklerin kasnak kısmında altın, gümüş veya platin gibi değeri metaller kullanılabilir. Taş kısmındaysa yakut, safir, oniks veya zümrüt gibi değerli taşların kullanılması mümkündür.
      • Bütçenizi önceden planlamak pek çok açıdan avantaj sağlar. Belirli bütçeyle gittiğiniz zaman yalnızca o bütçeye karşılık gelen ürünleri görebilir, bu sayede çok daha kolay seçim yapabilirsiniz.

      Pırlanta alışverişlerinizi Şanlıurfa pırlanta mağazaları aracılığıyla bu kriterleri göz önünde bulundurarak tamamlayabilirsiniz.

      Şanlıurfa Pırlanta Fiyatları

      Pırlanta takılarda fiyatları belirleyen pek çok unsur bulunur. Örneğin karat ağırlığı, berraklık, renk, kesim kalitesi gibi faktörler Şanlıurfa pırlanta fiyatları üzerinde etki sahibidir. Eğer pırlantalar konusunda herhangi bir fikriniz yoksa hem bütçenize uygun ürünleri belirlemek hem aradığınız ürüne kolayca ulaşmak için Şanlıurfa pırlanta mağazaları size yardımcı olabilir. Alanında uzman personeller alışverişlerinizi doğru şekilde yönlendirebilir.

      Pırlanta takılarda fiyatlar üzerinde belirleyici olan unsurlardan biri de markadır. 1969 yılından bu yana Türkiye’nin en önemli pırlanta markaları arasında yer alan Model Pırlanta, Şanlıurfa pırlanta mağazaları aracılığıyla bütçe dostu ürünler sunar. Şanlıurfa pırlanta mağazaları aracılığıyla sunulan geniş koleksiyonlar seçim yapmanızı kolaylaştırır. Eğer siz de Model Pırlanta’nın geniş koleksiyonlarını görmek isterseniz bu sayfa üzerinden Şanlıurfa pırlanta mağazaları ya da konumları hakkında kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

      Call Now Button